Business Hi-Tech

Startup-urile din IT şi-au prezentat invenţiile la Berlin: mp3 player-ul subacvatic, aplicaţii pentru decorarea locuinţei sau cheia care deschide automat uşile. VIDEO

Startup-urile din IT şi-au prezentat invenţiile la...

Autor: inCont.ro

23.03.2014, 12:18 371

Inventatori si investitori si-au dat intalnire in capitala Germaniei pentru a promova dispozitivele menite sa ne faca viata mai usoara. De la o cheie care deschide automat usile cand ne apropiem, creatia unui roman, pana la mp3 playere subacvatice sau aplicatii pentru decorarea locuintei, toate s-au regasit la targul de startup-uri high-tech.

Intr-o lume dominata de tehnologie, aproape oricine stie sa foloseasca un calculator. Tocmai de aceea, unul dintre expozanti ne incurajeaza sa ne construim singuri computerul.

"Credem ca a sosit momentul sa le prezentam parintilor, copiilor si profesorilor un nou tip de computer, unul pe care sa il poata construi singuri intr-un mod simplu si distractiv. Exact ca un joc de lego", spune Yonatan Raz-Fridman, fondatorul companiei. La kitul care costa 94 de euro, adaugati si un ecran, iar distractia poate incepe.

 


 

Citiţi articolul integral pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO