Startup-urile din IT şi-au prezentat invenţiile la Berlin: mp3 player-ul subacvatic, aplicaţii pentru decorarea locuinţei sau cheia care deschide automat uşile. VIDEO

Autor: inCont.ro 23.03.2014

Inventatori si investitori si-au dat intalnire in capitala Germaniei pentru a promova dispozitivele menite sa ne faca viata mai usoara. De la o cheie care deschide automat usile cand ne apropiem, creatia unui roman, pana la mp3 playere subacvatice sau aplicatii pentru decorarea locuintei, toate s-au regasit la targul de startup-uri high-tech.

Intr-o lume dominata de tehnologie, aproape oricine stie sa foloseasca un calculator. Tocmai de aceea, unul dintre expozanti ne incurajeaza sa ne construim singuri computerul.

"Credem ca a sosit momentul sa le prezentam parintilor, copiilor si profesorilor un nou tip de computer, unul pe care sa il poata construi singuri intr-un mod simplu si distractiv. Exact ca un joc de lego", spune Yonatan Raz-Fridman, fondatorul companiei. La kitul care costa 94 de euro, adaugati si un ecran, iar distractia poate incepe.

 


 

Citiţi articolul integral pe www.incont.ro