Business Hi-Tech

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent vizează extinderea şi vrea să exporte roboţi software inteligenţi în America Centrală şi de Sud printr-un parteneriat cu Serviceaide

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în roboţi software care permit companiilor să automatizeze procesele operaţionale, a încheiat un parteneriat cu Servceaide - furnizor global de soluţii IT şi soluţii de management al serviciilor pentru companii bazate pe inteligenţă artificială (AI) şi machine learning cu sediul în Brazilia -, în urma căruia, soluţiile de Robotic Process Automation (RPA - roboţi software inteligenţi) dezvoltaţi de Tailent vor ajunge în America Centrală şi de Sud.

„Soluţiile RPA vor sprijini companiile să automatizeze şi să optimizeze o gamă de procese operaţionale şi să permită echipelor existente să se concentreze pe activităţi mai relevante printr-un parteneriat cu Serviceaide, lider în servicii inteligente şi asistenţă” , au transmis reprezentanţii startup-ului Tailent.

Astfel, Tailent îşi extinde acoperirea globală. Soluţiile companiei sunt deja utilizate de jucători din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producţie, dar şi instituţii publice locale.

„Acest nou parteneriat duce soluţiile inovatoare la cheie pe noi pieţe din America Centrală şi de Sud şi le integrează în soluţii inteligente de gestionare a serviciilor pentru automatizarea proceselor repetitive sau redundante, integrarea sistemelor care nu au fost concepute pentru a comunica între ele şi dezvoltarea în continuare a sistemelor existente cu funcţii noi. Drept urmare, putem ajunge acum la companii de renume internaţional care investesc puternic în digitalizarea şi automatizarea fluxurilor operaţionale, concurând astfel cu soluţii oferite de jucătorii din domeniul RPA din SUA”, a spus Mario Popescu, CEO Tailent.

Soluţiile Tailent oferă flexibilitate şi scalabilitate în dezvoltarea şi utilizarea roboţilor software inteligenţi proiectaţi peste aplicaţii existente, adaptaţi la nevoile de business ale fiecărei companii şi gata pentru utilizare imediată. Astfel, companiile capătă abilitatea de a implementa o automatizare complexă cu ajutorul funcţionalităţilor unui cod personalizat încorporat.

De asemenea, parteneriatul cu Tailent este pentru Serviceaide un pas pentru extinderea reţelei de parteneri şi creşterea valorii oferite clienţilor.

„Folosim cele mai noi descoperiri în inteligenţa artificială şi machine learning pentru a rezolva cererile şi incidentele şi ajutăm companiile să-şi transforme serviciile prin automatizare şi cunoştinţe avansate. Tailent ne ajută în misiunea noastră şi ne permite să construim soluţiile integrate prin adăugarea tehnologiilor sale competitive dezvoltate în România”, a adăugat Yip Ly, Chief Revenue Officer la Serviceaide.

În prezent, Tailent este în plin proces de extindere atât pe plan local, cât şi internaţional, prin lansarea pe noi pieţe din Europa, America Centrală şi de Sud, SUA şi Asia prin parteneriate strategice cum este cel cu Serviceaide.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.