Business Hi-Tech

Startup-ul RepsMate atacă un nou segment de piaţă şi ţinteşte venituri de 1 mil. euro

Echipa RepsMate

Echipa RepsMate

14.09.2022, 13:00 121

RepsMate, startup care a dezvoltat o platformă ce permite creşterea prin automatizare a calităţii în departamentele de vânzări şi de suport, a început implementarea soluţiei la parteneri de dimensiuni mari. „Primii clienţi din această categorie sunt reţeaua de clinici Regina Maria şi eMag. Alte noi proiecte aflate în diferite stadii de evoluţie implică extinderea în noi verticale, cum sunt telecomunicaţii, BPO (Business Process Outsourcing), banking”, conform companiei.

„Suntem într-o etapă de dezvoltare accelerată susţinută de proiectele mari, care implică mulţi operatori şi peste 800.000 de conversaţii pe lună. Feedbackul primit este bun, în mod special în privinţa posibilităţii de a analiza obiectiv mii de call-uri, de a creşte calitatea şi capacitatea de răspuns personalizat a agenţilor, în vreme ce timpul de training se reduce substanţial şi, în consecinţă, şi costurile”, spune Alin Roşca, co-founder şi CEO al RepsMate. Echipa RepsMate a lucrat în ultimele trei luni la calibrarea soluţiei pentru clienţii de dimensiuni mari, care necesită în plus elemente stricte de conformitate, proceduri specifice privind protecţia consumatorilor şi respectiv a datelor. De asemenea, soluţia este în plin proces de extinderere multichannel, prin integrarea de noi canale, de e-mail şi chat, pe lângă cel de voce. 

O altă etapă de dezvoltare a RepsMate o constituie parteneriatul cu Microsoft: pe de o parte, listarea în marketplace, care face accesibilă platforma pentru noi clienţi, iar pe de altă parte, integrarea în proiectul Microsoft for Startups, care oferă posibilităţi de finanţare pentru dezvoltarea de noi facilităţi. Start-up-ul derulează până la sfârşitul lunii septembrie 2022 o rundă de finanţare bridge, pe platforma Ronin, cu scopul de a creşte echipa pentru acomodarea creşterilor de volume şi va pregăti o nouă rundă de finanţare seed, până la finalul anului acesta, pentru a susţine dezvoltarea pe noi pieţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO