Business Hi-Tech

Start-up-ul MediNav a obţinut investiţii totale de 350.000 euro

Start-up-ul MediNav a obţinut investiţii totale de...

Autor: Ioana Nita

19.12.2022, 00:05 281

Start-up-ul local MediNav, care dezvoltă un asistent virtual pentru medici, a ajuns în prezent la investiţii totale de 350.000 euro, cea mai recentă rundă de finanţare primită fiind în valoare de 250.000 euro.

Noua finanţare, de tip follow-on, a fost condusă de Overkill VC, care a investit 170.000 de euro, iar restul de 80.000 euro a venit din partea Growceanu – platformă de business angels din Timişoara. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru dezvoltarea produsului, dar şi pentru vânzări şi marketing, start-up-ul având în plan adaptarea produsului pentru noi pieţe şi specializări medicale.

Fondat în anul 2020 de către Wanda Fiat - CEO & AI – şi Adrian Cuzman – CTO, start-up-ul eficientizează timpul pe care medicii îl petrec pentru a scrie rapoarte şi fişe de evaluare a pacienţilor, folosindu-se de tehnologia inteligenţei artificiale. Mai exact, prin intermediul soluţiei AI, medicul dictează rezultatele evaluărilor, iar MediNav extrage datele relevante şi le introduce structurat în raport.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO