Business Hi-Tech

Softexpert Craiova isi tripleaza afacerile anul acesta

01.04.2008, 21:40 28

Compania Softexpert Mobility Craiova, producator de aplicatii software pentru mediul de afaceri, care a semnat recent un contract cu producatorul de medicamente Antibiotice Iasi, isi propune triplarea cifrei de afaceri anul acesta, la 3 mil. lei (circa 807.000 de euro).
"La sfarsitul lunii martie, am atins deja nivelul afacerilor inregistrat in 2007 (1 mil. lei / 300.000 de euro) si ne propunem sa depasim pragul de 3 mil. lei la sfarsitul acestui an", a declarat pentru ZF Cristian Nicolae, directorul de vanzari si managing partner al firmei.
El a precizat ca Softexpert a castigat cinci contracte noi anul acesta, printre care se numara cel cu Antibiotice Iasi si distribuitorul de medicamente Montero.
Infiintata in anul 2000, Softexpert dezvolta solutii mobile pentru automatizarea fortei de vanzari (SFA) si pentru managementul relatiilor cu clientii (CRM). In cadrul Antibiotice Iasi, compania va implementa sistemul MedExpert CRM, care va permite celor 120 de utilizatori sa efectueze toate operatiunile de promovare medicala in spitale si farmacii. Softexpert va furniza utilizatorilor si echipamente de tip PDA. Softexpert are in prezent 12 angajati si intentioneaza sa ajunga la 20 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO