Business Hi-Tech

Softbinator Technologies, companie românească de software fondată de Daniel Ilinca, preia firma Espresoh Tech din Timişoara, pentru 600.000 dolari plătit în numerar, plus acţiuni

Softbinator Technologies, companie românească de...

Autor: Roxana Rosu

07.06.2022, 08:41 578

Softbinator Technologies, companie românească de software fondată de Daniel Ilinca, preia firma Espresoh Tech din Timişoara, pentru a-şi extinde portofoliul de clienţi, mai ales de pe piaţa americană.

Preţul tranzacţiei este de 600.000 dolari plătit în numerar, plus acţiuni ale Companiei reprezentând echivalentul profitului înregistrat pe parcursul anului 2022 înmulţit cu 2,2. Preţul urmează a fi plătit în două tranşe pe parcursul anilor 2023-2024.

În urma acestei preluări, Softbinator Technologies va integra 40 de noi angajaţi şi colaboratori în echipa sa, coordonaţi de Daniel Markovits, actualul CEO al Espres-oh. Compania din TImişoara este specializată în dezvoltare de software, consultanţă, testare şi UI/UX.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO