Business Hi-Tech

Senior Software a ajuns la afaceri de 47 milioane de lei în 2022, plus 27%

Daniel Toma, directorul general al Senior Software: Vom continua să ne axăm pe îmbunătăţirea şi adaptarea portofoliului de sisteme informatice, pentru a răspunde cât mai eficient cererilor din piaţă.

Daniel Toma, directorul general al Senior Software: Vom continua să ne axăm pe îmbunătăţirea şi adaptarea portofoliului de sisteme informatice, pentru a răspunde cât mai eficient cererilor din piaţă.

Autor: Ioana Nita

22.06.2023, 10:38 211

Compania locală Senior Software, specializată în dezvoltarea şi integrarea de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 47 milioane de lei, marcând o creştere anuală de 27%, şi un profit net de peste 7,2 milioane de lei, cu 70% mai mare comparativ cu 2021. 

Echipa Senior Software a implementat în cei 20 de ani de existenţă, împliniţi luna aceasta, peste 500 de proiecte IT atât pe plan naţional, cât şi internaţional, compania furnizând soluţii software de business de tip ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence), SCM (Supply Chain Management), MES (manufacturing execution system), soluţii de e-commerce, dar şi partea hardware necesară. 

„În toţi aceşti ani am reuşit să anticipăm nevoile pieţei şi să susţinem dezvoltarea afacerilor pe teritoriul României şi nu numai, prin soluţiile performante pe care le punem la dispoziţia companiilor. Împreună, am reuşit să ne adaptăm şi să creştem, în pofida impredictibilităţii pieţei şi a provocărilor pe care le-am întâmpinat. (…) În ceea ce priveşte planurile de viitor, vom continua să ne axăm pe îmbunătăţirea şi adaptarea portofoliului de sisteme informatice, pentru a răspunde cât mai eficient cererilor din piaţă şi, totodată, vrem să extindem gama de servicii oferite”, a menţionat Daniel Toma, directorul general al Senior Software. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO