ZF 24

Client nou pentru Senior Software: UrsPack, producătorul local de ambalaje biodegradabile pentru industria HoReCa

 Client nou pentru Senior Software: UrsPack,...

Autor: Ioana Niţă

09.02.2023, 19:19 552

Compania Senior Software, specializată în furnizarea, dezvoltarea şi integrarea de soluţii software pentru managementul afacerilor, a implementat recent soluţiile sale de ERP (Enterprise Resource Planning) şi BI (Business Intelligence) în cadrul UrsPack - producător local de ambalaje biodegradabile pentru industria HoReCa, cu afaceri de circa trei milioane de euro. Automatizându-şi majoritatea proceselor de business, UrsPack anticipează o dublare a cifrei de afaceri în 2023. Din portofoliul de clienţi ai UrsPack fac parte o serie de lanţuri de restaurante şi fast-food-uri cunoscute, precum Mesopotamia, Spartan, Noodle Pack, Salad Box şi Il Locale.

„Ne-am dorit în mod special să avem control asupra costurilor de producţie. Sistemele Senior Software au influenţat pozitiv atât partea de producţie şi vânzări, cât şi cea de depozit şi livrare. În zona de producţie putem estima un consum şi un cost mult mai realistic, iar pe partea de vânzări putem gestiona eficient tot ceea ce se discută cu clienţii, toate informaţiile fiind structurate într-un singur loc. Referitor la zona de depozit – livrare, ne ajută mult sistemul cod de bare şi procesul de scanare, pentru că ne oferă control asupra stocurilor. SeniorVisualBI ne ajută prin rapoartele pe care le putem scoate cu privire la clienţi, parteneri, produse, vânzări. Putem realiza analize rapide referitoare la fluctuaţia costurilor, a vânzărilor către anumiţi clienţi şi în legătură cu evoluţia produselor după criterii de interes. De asemenea, soluţia de Business Intelligence ne ajută în tot ceea ce înseamnă estimări pe termen mediu şi lung, creşteri la nivel de parteneri şi nu numai, inclusiv pe zona de achiziţii şi, în mod special, pe partea de vânzări”, a menţionat Lucian Grădinaru, directorul executiv al UrsPack.

Producătorul realizează lunar zeci de milioane de ambalaje biodegradabile în fabrica sa din Suceava, iar noile soluţiile de management ale afacerii implementate în octombrie 2022 ajută compania să aibă un control mai bun al controlul costurilor de producţie şi al stocurilor, dar şi o imagine clară asupra întregii afaceri.

”Ne dorim să oferim cât mai multor companii posibilitatea de a înlocui ambalajele care sunt din plastic cu cele realizate din materiale biodegradabile. De la început ne-am propus să fim eco-friendly şi, în fiecare an, încercăm să ne dezvoltăm tot mai mult şi să fim din ce în ce mai eficienţi, iar un impediment foarte mare a fost faptul că nu am avut un program destul de bun care să ne ajute în acest sens. Senior Software a venit cu soluţii pentru a digitaliza tot ceea ce se întâmplă în companie, de la producţie şi vânzări şi până la gestionarea depozitelor, iar acest lucru ne ajută să ne dezvoltăm într-un ritm armonios şi foarte bine controlat. Sistemele ne permit să scalăm vânzările şi să gestionăm fiecare produs, să ne dăm seama unde avem pierderi, unde putem face mai mult, astfel încât să obţinem profit mai mare”, a precizat Vasile Avram Ursaciuc, administrator UrsPack.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, producătorul urmăreşte să îmbunătăţească serviciile oferite clienţilor, punându-le la dispoziţia acestora un portal pentru vânzări B2B.

De la înfiinţarea sa în 2003 şi până în prezent, Senior Software a realizat în total peste 450 de implementări ale soluţiilor sale software - ERP, BI, SCM, MES, e-commerce - şi hardware. Compania îşi desfăşoară activitatea în cinci locaţii din România (Bucureşti, Constanţa, Cluj, Iaşi, Timişoara) cu o echipă formată din peste 180 de angajaţi, businessul annual depăşind 40 milioane de lei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO