Business Hi-Tech

Samsung S4 zoom, prima cameră foto cu smartphone integrat. Galerie FOTO

Samsung S4 zoom, prima cameră foto cu smartphone...

Autor: Bogdan Alecu

12.06.2013, 17:25 1341
La mai puţin de un an de când Samsung a lansat Galaxy Camera, camera foto cu sistem de operare Android şi care dispune (în funcţie de versiune) şi de conexiune 3G pentru date, coreenii au venit cu Galaxy S4 zoom, cea de-a treia versiune a terminalului de top, care acum este special proiectată pentru a permite realizarea unor fotografii de calitate cât mai bună. Prima variantă lansată săptămâna trecută a lui S4 a fost Active, cea rezistentă la apă şI praf.

Combinând zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS şi blitz-ul Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileşte noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

Puteţi face totul, fără să rataţi ceva, datorită revoluţionarului Zoom Ring, un mod simplu şi intuitiv de a accesa caracteristicile cheie GALAXY S4 zoom. Când vă aflaţi în mijlocul unui apel telefonic şi veţi vedea ceva ce este trebuie neapărat împărtăşit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcţia In-Call Photo Share, permiţându-vă să fotografiaţi şi să distribuiţi o imagine direct prin MMS către orice persoană cu care vorbiţi.

Pentru o navigare uşoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch şi funcţii Shortcut, oferindu-vă acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery şi Smart Mode, cu o simplă mişcare a mâinii.

Zoom Ring revoluţionează, de asemenea, sistemele convenţionale de control ale unei camere cu zoom. Controlul optic digital al zoom-ului, care înlocuieşte cadranele şi butoanele tradiţionale, face dispozitivul mai uşor de utilizat. Precizia calităţii profesionale şi uşurinţa de utilizare sunt accesibile cu doar o simplă mişcare a mâinii, facilitând realizarea imaginilor.

Când vine vorba de fotografii de înaltă calitate, un dispozitiv mai mare nu este întotdeauna mai bun. Zoom-ul optic 10x şi senzorul 16MP BSI CMOS ale GALAXY S4 vă permit să surprindeţi imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condiţiile de iluminare, fără a fi nevoie să transportaţi un echipament foto greu. în plus, Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) minimalizează neclaritatea şi stabilizează imaginea în timp ce se foloseşte zoom-ul, pentru fotografii de înaltă calitate şi clipuri video.

Photo Suggest vă conectează instantaneu la biblioteci imense de imagini captate de alţi fotografi, pentru a vă ajuta să găsiţi şi să compuneţi cele mai bune fotografii oriunde în lume. Photo Suggest poate chiar să vă direcţioneze către o locaţie ideală din apropiere, pentru a realiza fotografia perfectă.

GALAXY S4 zoom include, de asemenea, popularul mod de fotografiere Smart Mode, astfel încât să nu mai aveţi grija setărilor şi să puteţi fotografia în mod artistic, la o calitate profesională. Pur şi simplu alegeţi dintr-o serie de moduri pre-setate, iar aparatul foto se va regla automat pentru a vă asigura că fotografiaţi cea mai bună imagine posibilă. Utilizaţi Drama Shot, pentru a fuziona fotografii succesive ale obiectelor în mişcare într-o singură imagine compusă, sau Action Freeze, pentru a capta instantaneu o acţiune de mare viteză. Dacă nu sunteţi sigur ce mod inteligent să selectaţi, caracteristica Smart Mode Suggest poate evalua scena şi poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune opţiuni pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanţa focală, sau detectarea feţei, pentru a obţine întotdeauna cele mai bune cadre pe care le doriţi.

Caracteristicile moştenite de GALAXY S4 zoom de la Galaxy S4 sunt evidente, de la designul său elegant şi stilat la interfaţa sa intuitivă. GALAXY S4 zoom rulează Android Jelly Bean 4.2 şi are multe din aceleaşi caracteristici ca şi GALAXY S4, inclusiv TouchWiz, care vă permite să personalizaţi diverse aspecte ale echipamentului dvs., inclusiv ecranul de blocare şi bara de notificare, pentru a avea o experienţă cu adevărat personală cu un telefon mobil.

Când vă întoarceţi de la aventurile din călătorii, Story Album vă permite să aranjaţi toate imaginile preţioase şi clipurile video într-o cronologie, pentru a le împărtăşi cu prietenii şi cei dragi. De asemenea, puteţi edita imaginile şi chiar imprima direct de la dispozitiv prin intermediul unui parteneriat cu blurb*. Dacă preferaţi să transferaţi imaginile la laptop sau tabletă pentru a le păstra în condiţii de siguranţă, Samsung Link vă permite să faceţi acest lucru rapid şi uşor, cu doar o simplă apăsare de buton. De asemenea, puteţi stoca toate datele în propriul cont cloud personal prin HomeSync, asigurându-vă că imaginile şi clipurile video sunt stocate şi pot fi accesate de câte ori aveţi nevoie de ele.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom vă oferă şi noul Samsung Hub, o destinaţie unică pentru conţinut variat, precum muzică, clipuri video, cărţi şi jocuri. Căutaţi, descărcaţi şi bucuraţi-vă de toată distracţia preferată la atingerea unui buton, toate fiind accesibile direct de pe dispozitivul dumneavoastră. Atunci când găsiţi acea piesă nouă uimitoare sau acel joc pe care abia aşteptaţi să îl distribuiţi prietenilor, Group Play vă permite să vă conectaţi direct la dispozitivele lor Samsung, astfel încât să puteţi asculta şi să vă puteţi juca împreună, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO