Business Hi-Tech

Retailerul IT&C cel.ro a marcat în 2019 prima scădere a cifrei de afaceri de la înfiinţare: -23%, până la 204 mil. lei

Compania lui Tiberiu Pop a renunţat în 2019 la o parte dintre oameni, conform datelor de la Finanţe. În 2019 compania lui Tiberiu Pop a fost sancţionată de Consiliul Concurenţei cu o amendă de 1,6 mil. lei - cât profitul pe cinci ani al firmei - pentru că nu a aşteptat aprobarea autorităţii pentru a demara efectiv preluarea a trei magazine online în urmă cu aproape trei ani de zile. „În cadrul analizei modalităţii prin care Corsar a preluat controlul aupra domeniilor de internet marketonline.ro, mediadot.ro şi azerty.ro, autoritatea de concurenţă a constatat că operaţiunea a fost pusă în aplicare înainte de a primi autorizarea din partea Consiliului Concurenţei, prin listarea pe cele trei site-uri a ofertei de produse aparţinând Corsar, precum şi procesarea şi livrarea produselor către clienţi”, conform unui anunţ al Concurenţei.

Autor: Adrian Seceleanu

10.08.2020, 11:30 606

Compania controlată de antreprenorul Tiberiu Pop a avut pierderi nete de peste 14 ori mai mari anul trecut, când a primit şi o amendă de 1,6 mil. lei de la Consiliul Concurenţei.

Compania Corsar Online, care administrează cel.ro, unul dintre cele mai mari magazine online locale, a înregistrat în 2019 prima scădere a cifrei de afaceri din istoria de un deceniu a companiei, arată datele din bilanţul contabil, disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Cifra de afaceri a magazinului online s-a diminuat în 2019 cu 23% la 204,4 mil. lei (43,1 mil. euro), iar pierderile nete ale companiei s-au adâncit: de la aproape 60.000 de lei în 2018 la mai mult de 80.000 de lei anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO