Business Hi-Tech

RCS&RDS va monta antene 3G pe coşul de fum al Termoelectrica

RCS&RDS va monta antene 3G pe coşul de fum al Termoelectrica Bucureşti

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

12.09.2011, 20:00 1423

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din România, va monta antene de telefonie mobilă pe coşul de fum al filialei din Bucureşti a companiei Termoelectrica, potrivit unui document aprobat în AGA producătorului de energie, şi publicat în Monitorul Oficial.

Adunarea Generală a acţionarilor Termoelectrica aprobă "Mandatarea reprezentanţilor S.C. Termoelectrica - S.A. în AGA filialei S.C. Electrocentrale Bucureşti - S.A. pentru aprobarea închirierii unei suprafeţe de 2 mp pe coşul de fum şi 1 mp la baza coşului de fum din incinta CET Bucureşti Vest, aparţinând Sucursalei Electrocentrale Bucureşti din cadrul S.C. Electrocentrale Bucureşti, pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, în vederea derulării proiectului "Studii de bază pentru servicii de telefonie mobile 3G. Montare antenă", potrivit documentului.

"Valoarea chiriei se va stabili pe principii economico-financiare, având în vedere preţul de piaţă al zonei respective. Întreaga responsabilitate pentru stabilirea tarifului de închiriere, pentru condiţiile negociate, inclusiv cele legate de accesul şi circulaţia personalului S.C. RCS&RDS S.A. în incinta CET Bucureşti Vest, precum şi cele privind modalitatea tehnică de montare a sistemului de antene, pentru derularea procedurii de închiriere cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare, în condiţiile menţionate mai sus, astfel încât să nu fie prejudiciată S.C. Electrocentrale Bucureşti - S.A., revine conducerii executive şi consiliului de administraţie al Electrocentrale Bucureşti - S.A".

RCS&RDS are peste un milion de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă 3G, conform datelor publicate de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO