RCS&RDS va monta antene 3G pe coşul de fum al Termoelectrica

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 12.09.2011

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din România, va monta antene de telefonie mobilă pe coşul de fum al filialei din Bucureşti a companiei Termoelectrica, potrivit unui document aprobat în AGA producătorului de energie, şi publicat în Monitorul Oficial.

Adunarea Generală a acţionarilor Termoelectrica aprobă "Mandatarea reprezentanţilor S.C. Termoelectrica - S.A. în AGA filialei S.C. Electrocentrale Bucureşti - S.A. pentru aprobarea închirierii unei suprafeţe de 2 mp pe coşul de fum şi 1 mp la baza coşului de fum din incinta CET Bucureşti Vest, aparţinând Sucursalei Electrocentrale Bucureşti din cadrul S. C. Electrocentrale Bucureşti, pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, în vederea derulării proiectului "Studii de bază pentru servicii de telefonie mobile 3G. Montare antenă", potrivit documentului.

"Valoarea chiriei se va stabili pe principii economico-financiare, având în vedere preţul de piaţă al zonei respective. Întreaga responsabilitate pentru stabilirea tarifului de închiriere, pentru condiţiile negociate, inclusiv cele legate de accesul şi circulaţia personalului S.C. RCS&RDS S.A. în incinta CET Bucureşti Vest, precum şi cele privind modalitatea tehnică de montare a sistemului de antene, pentru derularea procedurii de închiriere cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare, în condiţiile menţionate mai sus, astfel încât să nu fie prejudiciată S.C. Electrocentrale Bucureşti - S.A., revine conducerii executive şi consiliului de administraţie al Electrocentrale Bucureşti - S.A".

RCS&RDS are peste un milion de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă 3G, conform datelor publicate de companie.