Business Hi-Tech

RCS&RDS a împânzit Bucureştiul de afişe cu o nouă ofertă: 3 luni gratis la abonamente noi pe 1 an

RCS&RDS a împânzit Bucureştiul de afişe cu o nouă ofertă: 3 luni gratis la abonamente noi pe un an

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

02.08.2011, 14:30 2498

Compania românească RCS&RDS, cel mai marejucător de pe piaţa locală de servicii TV şi internet fix, a lansato nouă campanie de abonare, promovată într-un stil caracteristicpentru operator: prin afişe lipte pe stâlpi în diferite zone dinBucureşti şi, cel mai probabil şi din restul României, şi pe paginaweb proprie.


Afişele RCS&RDS au nou design faţă depromoţiile anterioare şi includ, de regulă, şi numărul de mobil alagentului de vânzări din zonă, scris cel mai adesea cu carioca peafiş. De regulă numerele de telefon ale agenţilor de vânzări nusunt în reţeaua Digi.



Conform datelor de pe pagina web şi de pe afişe la abonamentelesemnate pe o perioadă de minim un an clienţii nu plătesc timp detrei luni abonamentul.

"Gratuitatea se aplică imediat dupa instalarea serviciului, înprimele 3 luni de contract, astfel: fracţiune din prima lună, dinmomentul instalării serviciului până la finele lunii şi următoareledouă luni", conform datelor de pe site.

Pachetele care includ servicii TV, detelefonie fixă şi mobilă şi internet fix şi mobil au preţuri carepornesc de la 59 de lei (13,93 euro), inclusivTVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO