Business Hi-Tech

Producatorul de solutii IT Pro Sys vede un avans de 5% al afacerilor

08.02.2009, 18:04 25

Compania Pro Sys, furnizor de solutii hardware pentru mediul de afaceri, a incheiat 2008 cu o cifra de afaceri de peste 2 mil. euro, in crestere cu 20% fata de anul precedent. Compania estimeaza pentru 2009 un avans de 5% al rulajului, pe fondul situatiei economice actuale.
Circa 70% din afacerile companiei au fost generate de vanzarile de servere si sisteme de stocare Truster, iar jumatate dintre vanzari au rezultat din proiecte guvernamentale, cum ar fi implementarea unor sisteme de electro-alimentare in cadrul Ministerului Apararii Nationale (MapN) sau instalarea unor sisteme de inregistrare radio/TV la Consiliul National al Audiovizualului (CNA). "Ca producator si integrator local de solutii IT, vom continua sa extindem si sa adaptam oferta noastra pentru a raspunde cerintelor clientilor atat din zona privata, cat si din cea guvernamentala", a declarat Petrica Barbieru, directorul general al Pro Sys. Pro Sys, infiintata in 1995, a mai lucrat cu Autoritatea Feroviara Romana, Consiliul Concurentei, Imprimeria Nationala, Ministerul Dezvoltarii, ROMATSA, Televiziunea Romana, Antena 1, EOS KSI sau UTI.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO