Business Hi-Tech

Platforma Avocatura.com: 95% dintre clienţi preferă consultanţa video

Platforma Avocatura.com: 95% dintre clienţi preferă...

Autor: Adrian Seceleanu

04.03.2020, 00:00 220

Marea majoritate a clienţilor platformei avocatura.com, care le oferă clienţilor acces la informaţii detaliate despre avocaţi, astfel încât aceştia să îşi poată alege un specialist care să-i ajute în speţele cu care se confruntă, au ales varianta consultaţiilor video în detrimentul celor oferite în scris, conform datelor companiei.

„Mai bine de 95% dintre românii care au ales serviciile platformei online în ultimele 12 luni au discutat cu avocatul prin intermediul serviciului video şi doar 5% au ales consultanţa juridică în scris. Conform datelor centralizate de avocatura.com, cei care optează pentru consultaţii video prin intermediul platformei aleg o durată de regulă a acestora de 30 de minute, pentru care plătesc între 100 şi 300 de lei, în funcţie de avocatul selectat”, conform reperzentanţilor platformei. 

„Profilul preponderent al clienţilor noştri este reprezentat de persoane ocupate, active social, salariaţi şi antreprenori, care-şi fundamentează deciziile pe baza sfaturilor primite de la avocaţi profesionişti. Aceştia apreciază faptul că prin intermediul platformei noastre îşi eficientizează timpul: nu mai sunt nevoiţi să se mai deplaseze la birourile avocaţilor şi îşi pot alege un avocat profesionist care să le ofere consultanţă la cele mai înalte standarde ale profesiei, în funcţie de problema pe care o au de rezolvat”, a declarat Romeo Cosma, fondatorul avocatura.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO