Business Hi-Tech

PayU lansează trei noi soluţii de plăţi online

PayU lansează trei noi soluţii de plăţi online

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

05.12.2012, 00:00 571

Compania PayU România, cel mai mare integrator de soluţii de comerţ electronic şi plăţi online de pe piaţa locală, a lansat trei noi produse în portofoliul propriu de soluţii de plată online: Pay on Time - care permite automatizarea celor mai frecvente plăţi online, Pay by Click - care oferă cumpărătorilor online posibilitatea de a plăti cu un singur click şi Mobile Payments care oferă o interfaţă de plată optimizată pentru dispozitive mobile, indiferent dacă site-ul magazinului online are versiune pentru telefoane mobile / tablete sau nu.

"Prin cele 3 noi servicii lansate astăzi, PayU (…) contribuie activ la evoluţia comerţului electronic în România, dar şi la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor magazinelor online", a declarat Cristian Herghelegiu, Country Manager PayU România. "În acest moment, 4% dintre tranzacţiile procesate prin PayU sunt efectuate de pe telefoane sau tablete, iar o dată cu lansarea Mobile Payments ne aşteptăm ca procentul să crească spre 10% până la finalul anului 2013", a adăugat Herghelegiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO