Business Hi-Tech

Orange România dă startul ofertelor de Black Friday. „Clienţii Orange vor putea profita de o selecţie variată de produse cu discount”

Orange România dă startul ofertelor de Black Friday....

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.11.2023, 13:23 144

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, anunţă ofertele de Black Friday cu reduceri de 175 de euro la telefoane, 50% la abonamente mobile şi şase luni de gratuitate pentru pachetele cu fibră şi TV, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, clienţii Orange vor putea profita de o selecţie variată de produse cu discount, precum telefoane, obiecte conectate, smart home sau televizoare, dar şi abonamente de servicii fixe şi mobile la preţuri avantajoase.

 

Black Friday la telefoane, obiecte conectate, gadgeturi

Ofertele pentru clienţii persoane fizice încep azi, 1 noiembrie, şi sunt disponibile până la finalul lunii. Astfel, clienţii persoane fizice vor descoperi în magazinul online oferte atât la telefoane, cât şi la numeroase alte categorii de produse precum: accesorii, obiecte conectate, televizoare, laptopuri, dar şi la dispozitive pentru animale.

 „De exemplu, (...) pasionaţii de gaming vor putea achiziţiona consola PlayStation 5 Digital Edition cu joc God of War la un preţ redus cu 18%. Cei care sunt interesaţi de obiecte pentru casă vor găsi în magazinul online o varietate de produse reduse, precum sonerie inteligentă Tapo cu discount de 25% sau smart TV-uri cu discounturi de 34%, cum este, de exemplu, Samsung QLED cu diagonală de 189 de cm. De asemenea, dispenserele de hrană şi fântâna de apă pentru animale au reduceri de 20%”, au mai transmis reprezentanţii Orange România.

Oferte la servicii pentru clienţii persoane fizice

Consumatorii vor descoperi reduceri începând cu 50% la abonamente mobile. De asemenea, compania pregăteşte şi alte campanii dedicate, arată sursa citată.

 „Clienţii Orange au parte de oferte exclusive şi pentru pachetele Orange Love cu fibră şi TV. Cei care aleg pachetul Fibră 500 şi TV Esenţial beneficiază de primele 6 luni gratuite. Oferta este valabilă pentru cei care au abonament de mobil de la Orange sau cartelă PrePay cu vechime de minimum 12 luni sau pentru persoanele care achiziţionează oferta împreună cu servicii de voce mobilă. În plus, de Black Friday, abonaţii Orange au parte de extra beneficii pentru că punctele lor Orange Thank You valorează de trei ori mai mult atunci când le utilizează în magazinul online pentru comenzi ce conţin un telefon cumpărat împreună cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Mai mult, în luna noiembrie toate comenzile online realizate pe orange.ro beneficiază de transport gratuit.”

Ofertele pentru clienţii business încep pe 6 noiembrie

În perioada 6-30 noiembrie, companiile mari şi IMM-urile pot achiziţiona din magazinul online telefoane, accesorii şi obiecte conectate cu reducere atât la preţul standard, cât şi la preţul de buget, în limita stocului disponibil.

„Ei pot alege smartphone-uri de top cu discount de până la 100 euro faţă de preţul de buget, dintr-o gamă largă de telefoane (...). Începând cu 15 noiembrie 2024, pentru portarea de Black Friday, micii întreprinzători vor putea beneficia de reduceri de până la 150 de euro (TVA inclus).”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO