Business Hi-Tech

Omnilogic a extins parteneriatul cu Symantec

08.10.2004, 00:00 33

Furnizorul autohton de echipament IT si software Omnilogic a extins parteneriatul cu cel mai amre producator de aplicatii pentru securitate informatica, Symantec, pentru a aduce pe piasa locala si gama de produse pentru utilizatorul final Symantec Consumer Box.
Omnilogic intentioneaza astfel sa ofere o gama completa de solutii pentru toate segmantele pietei, de la companiile mari, segmentul IMM si utilizatorul final. Solutiile companiei americane vizeaza managementul securizat al reletelelor informatice si reactia la eventualele vulnerabilitati si incidente care pot aparea in desfasurarea activitatii.
"Clientii nostri sunt interesati de monitorizarea traficului ilegal in retea, modalitati de raspuns la anumite incidente, problemele legate de spam, recuperarea rapida dupa evenimentele nedorite si integrarea subsistemelor de securitate, iar Symantec are un portofoliu de produse care acopera toate necesitatile unei retele moderne", a declarat Konkoly Thege Szabolcs, Country Manager al Symantec pentru Romania si Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO