Business Hi-Tech

Numar de telefon anulat dupa ce trei utilizatori ai acestuia au murit in conditii suspecte

Numar de telefon anulat dupa ce trei utilizatori ai acestuia au murit in conditii suspecte in ultimii 10 ani
25.05.2010, 16:14 181

Un operator de telefonie bulgar a decis sa suspende numarul detelefon 0888 888 888, dupa ce toate persoanele carora li s-aacordat acest numar au murit in ultimii 10 ani.

Primul detinator al numarului de telefon a fost VladimirGrashnov, fostul CEO al operatorului, Mobitel, acesta murind decancer in 2001 la varsta de 48 de ani.

Conform zvonurilor, acesta ar fi fost omorat de catre un rivalprin otravire radioactiva, scrie The Telegraph.

Numarul a trecut apoi la un sef al mafiei bulgaresti, KonstantinDimitrov, care a fost impuscat in 2003 de un asasin platit intimpul unei vizite facute de acesta in Olanda.

Dimitrov, care a murit la varsta de 31 de ani, avea mobilul cuel in momentul in care a fost impuscat. In spatele crimei s-ar fiaflat mafia rusa.

Numarul de telefon ar fi ajuns ulterior la Konstantin Dishliev,un om de afaceri care a fost impuscat in fata unui restaurant dincapitala Bulgariei. Dishliev, agent imobiliar, s-ar fi ocupat deasemenea de traficul cu cocaina inainte de a fi asasinat, in2005.

Drept urmare a acestor morti, compania telefonica a decis sasuspende pentru totdeauna numarul de telefon, persoanele care sunaacest numar primind in schimb un mesaj inregistrat: "in afara arieide acoperire".

Un purtator de cuvant al companiei Mobitel a refuzat sacomenteze aceste informatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO