Business Hi-Tech

Noi procesoare si chipseturi Intel

08.06.2004, 00:00 17

Cel mai mare producator de cipuri la nivel mondial, Intel, va lansa saptamana viitoare noua nou procesoare din seria Pentium 4 si Celeron, impreuna cu doua noi chipseturi cu o noua arhitectura.
Lansarea include cel mai puternic procesor lansat pana acum, Intel 4 560, care functioneaza la 3,6 GHz, care ofera computereleor de birou nu umai o viteza mai mare de acces la aplicatii, ci si facilitati de conectare la retele fara fir (Intel Wireless Connect Technology). Principalii producatori de computere la nivel mondial, Dell si HP, au anuntat deja ca vor prezenta primele sisteme realizate pe baza noilor tehnologii la scurt timp dupa anuntul oficial Intel.
Noile chipseturi, realizate special pentru performante mai bune, vor include cateva functii noi, precum suportul pentru memoriile DDR2, care consuma mai putine resurse si au performante sporite, grafica de mare putere prin arhitectura PCI Express, precum si prin includerea Intel Graphics Media Accelerator, aplicatie speciala pentru pasionatii de jocuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO