Business Hi-Tech

Netlogiq va deschide o reprezentanta in Austria

09.11.2006, 19:20 30

Compania clujeana Netlogiq, care ofera aplicatii particularizate intranet si extranet si realizeaza site-uri destinate comertului electronic, a anuntat ca intentioneaza sa deschida la inceputul anului viitor o reprezentanta in Austria. Netlogiq estimeaza ca noul punct de lucru va genera anul viitor o crestere de aproximativ 15% a cifrei de afaceri. "Avand ca exemplu reprezentanta din Spania, unde, desi suntem nou intrati pe piata, avem deja contracte cu doi clienti, credem ca si in Austria vom reusi sa ne integram bine in piata", a declarat pentru ZF Transilvania Adrian Ilovan, business development manager al Netlogiq. El estimeaza ca reprezentanta din Spania va aduce o crestere de 15% a cifrei de afaceri. "Piata spaniola are potential, singura problema cu care ne confruntam deocamdata fiind reticenta clientilor spanioli in a lucra cu firmele romanesti. Credem insa ca aceasta situatie se va ameliora in urmatoarea perioada", a spus Ilovan.
El a mai spus ca in prezent, Netlogiq este pe punctul de a incheia un acord de colaborare cu un jucator important din internetul romanesc, fara a furniza alte detalii. Infiintata in 2002, Netlogiq estimeaza pentru acest an o crestere de 20% a cifrei de afaceri, fata de 100.000 de euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO