Business Hi-Tech

Mihai Calu, CEO al Softeh Plus, companie cumpărată de un grup polonez: Întreg procesul, de la decizia de a vinde, a discuta şi până la încheierea contractului, a durat circa un an

Mihai Calu, CEO al Softeh Plus, companie cumpărată de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.01.2024, 00:07 466

Compania românească Softeh Plus, cu afaceri de 7 mil. euro la finalul anului 2023, plus 20% faţă de anul precedent, a purtat discuţii privind achi­ziţia de către grupul Symfonia – lider de piaţă în Polonia pe soluţii software ERP şi HCM destinate companiilor mici şi mijlocii – timp de aproximativ un an, a spus pentru ZF Mihai Calu, CEO al Softeh Plus. De asemenea, CEO-ul companiei româneşti a spus că a purtat discuţii despre o potenţială achiziţie a companiei Softeh Plus şi cu alţi jucători, unii dintre ei din afara Europei.

„Obiectivul nostru, atât al meu, cât şi al Symfonia, este de a dezvolta în continuare compania şi angajaţii acesteia. Am discutat despre o poten­ţială achiziţie şi cu alţi cumpărători strate­gici, unii dintre ei din afara Europei“, a spus Mihai Calu.

El a adăugat că pe parcursul dis­cuţiilor des­pre achiziţia Softech Plus de către Symfonia toate lucrurile au trebuit să funcţioneze ca şi cum ni­mic nu s-a schimbat în cadrul companiei româneşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO