Business Hi-Tech

Mădălina Popescu, HBO: Numărul de utilizatori ai platformei online HBO Go a crescut de 7 ori

Mădălina Po­pescu, head of operations al HBO România şi director financiar al HBO România şi Bul­garia

Mădălina Po­pescu, head of operations al HBO România şi director financiar al HBO România şi Bul­garia

Autor: Adrian Seceleanu

04.11.2015, 00:06 1113
Numărul de utilizatori din România ai platformei online HBO GO, care oferă acces la o colecţie de filme, seriale, documentare şi alte tipuri de conţinut video, a crescut de şapte ori în raport cu anul 2015, a declarat Mădălina Po­pescu, head of operations al HBO Ro­mânia şi director financiar al HBO România şi Bul­garia în cadrul conferinţei ZF Digital ’15, care a avut loc în perioada 26-27 octombrie în Bu­cureşti.
 
„Numărul de utilizatori de HBO go a cres­cut de şapte ori în 2015 în raport cu anul 2014, ca ur­mare a producţiilor de tipul «Urzeala Tro­nu­rilor» sau a producţiilor locale originale de im­pact, dar şi a implementării unor noi mo­dele de business cu partenerii noştri, modele de bu­sin­ess care vin să răspundă noilor obiceiuri de con­sum al conţinutului media“, a spus mana­gerul HBO.
 
Una dintre cele mai importante mutări făcute de HBO pe piaţa locală a fost semnarea unui acord cu Vodafone, în urma căruia accesul la platforma HBO Go a devenit un element cen­tral al ofertei redesenate de abonamente a celui de-al doilea jucător de pe piaţa locală de tele­fonie mobilă, lansată în iunie. Spre exem­plu, toţi clienţii Vodafone care achiziţionează sau prelungesc un abonament din gama Red, cu tarife între 19 şi 79 de euro pe lună, primesc acces la HBO Go pe durata contractului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO