Special

Lansare în premieră a UPC la ZF Digital: un nou echipament pentru serviciile Wi-Fi

Lansare în premieră a UPC la ZF Digital: un nou...

Autor: Ioana Nita, Roxana Rosu, Ştefan Stan

28.10.2015, 00:06 884

Compania de cablu UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet fix, a lansat ieri în cadrul conferinţei ZF Digital 15 un nou echipament Wi-Fi, care va transmite concomitent pe două benzi şi va oferi o acoperire sporită, inclusiv în zonele închise din casă. Connect Box va fi oferit gratuit de UPC clienţilor care achiziţionează serviciul de internet fix cu viteza de descărcare a datelor de 500 Mbps.

„Connect Box va oferi cea mai bună experienţă de Wi-Fi în casă. Este lansat în premieră de Liberty Global. Noutăţile pe care le aduce sunt introducerea ultimului standard de transmitere Wi-Fi, care asigură cea mai bună experienţă posibilă“, potrivit UPC.

Acest echipament transmite concomitent în două benzi: 2,4 GHz şi 5 GHz, lucru care va ajuta utilizatorii să scape de interferenţele cu vecinii sau cu dispozitivele wireless din proximitate. „Interfaţa este schimbată, este un mai bun control parental. Este o tehnolgoie proprietară Liberty Global: Airtime Fairness, este o tehnologie construită pentru a rezolva problemele cu acoperirea Wi-Fi în colţurile casei, precum băi sau zone închise. La noi acest echipament va fi oferit gratuit clienţilor care achiziţionează produsele de internet. Asigurăm o distribuţie a semnalului în zonele în care clientul are nevoie să folosească Wi-Fi“, a declarat Bogdan Bucurei, directorul de marketing al UPC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO