Business Hi-Tech

LinkedIn lansează o versiune în limba română

LinkedIn lansează o versiune în limba română

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

22.06.2011, 13:41 569
LinkedIn, cea mai mare reţea desocializare dedicată mediului de business, cu peste 100 de milioanede utilizatori la nivel mondial, este disponibilă şi în limbaromână, potrivit unui anunţ al companiei.

"Peste 400.000 de angajaţi din România au deja profiluri peLinkedIn şi peste 1.000 de grupuri au legătură cu România. Companiimari precum Romtelecom, Petrom şi Romstal şi-au creat deja paginidedicate pe LinkedIn", potrivit datelor comunicate de companie înprimul comunicat transmis către media din România.

"Cel mai bine reprezentate trei industrii româneşti pe LinkedIn, înfuncţie de numărul de utilizatori din România, sunt: Industriafinanciar-bancară, IT & servicii şi Telecomunicaţii iar celetrei companii din România cu cel mai mare număr de angajaţi cuconturi pe LinkedIn sunt Petrom, BCR şi Romtelecom", potrivitsursei citate.

"Lansarea versiunii în limba română va veni în întâmpinareanumărului tot mai mare de utilizatori români care îşi creeazăconturi personale pe LinkedIn. Numărul nostru de membri din EstulEuropei creşte continuu şi cred că LinkedIn are un potenţialputernic de creştere în această regiune. Lansarea în limba locală asite-ului nostru atrage adesea o generaţie cu totul nouă deutilizatori, îmbunătăţind astfel experienţa de utilizare a LinkedInpentru întreaga comunitate", a declarat Ariel Eckstein, directorgeneral al LinkedIn Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO