Business Hi-Tech

Interviu. David Singleton, director de tehnologie al Stripe, un fintech evaluat la 50 mld. dolari: Am ales să deschidem un centru de IT în Bucureşti pentru că e cel mai bun loc din această parte a lumii; talentul tehnic şi ingineresc este extraordinar. ♦ Compania a făcut primele recrutări şi speră să angajeze alte câteva zeci de specialişti în acest an

David Singleton, director de tehnologie, Stripe:  Vom avea echipe în Bucureşti care lucrează la fiecare componentă majoră a Stripe. Asta este intenţia noastră, pentru că vedem cu adevărat un talent imens în România şi credem că există mult potenţial de a avea o echipă mare şi vibrantă care să contribuie la întreaga arie de acoperire a produsului.

David Singleton, director de tehnologie, Stripe: Vom avea echipe în Bucureşti care lucrează la fiecare componentă majoră a Stripe. Asta este intenţia noastră, pentru că vedem cu adevărat un talent imens în România şi credem că există mult potenţial de a avea o echipă mare şi vibrantă care să contribuie la întreaga arie de acoperire a produsului.

Autor: Adrian Seceleanu

19.09.2023, 08:30 1045

♦ Compania a făcut primele recrutări şi speră să angajeze alte câteva zeci de specialişti în acest an ♦ Consultant pentru deschiderea biroului din România a fost Andrei Pitiş.

Stripe, un fintech irlandezo-american evaluat la 50 mld. dolari care a dezvoltat la nivel global o infrastructură care permite compa­niilor să accepte plăţi cu cardul dar şi prin diferite platforme locale - aşa cum este Blik din Polonia - a deschis un centru de IT în Bucureşti unde are în plan să recruteze doar în acest câteva zeci de specialişti.

Decizia de a deschide centrul în România s-a bazat atât pe evoluţia pozitivă a numărului de clienţi după lansarea operaţiunilor în 2020 cât şi pe talentul „extraordinar“ al specialiştilor în IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO