Business Hi-Tech

Hotmail schimba providerul de antivirus

22.12.2004, 00:00 23

Serviciul de e-mail MSN Hotmail, operat de gigantul software Microsoft, a renuntat la parteneriatul cu firma de antivirus McAfee in favoarea rivalei Trend Micro, relateaza publicatia CNet News.com.
Hotmail are in prezent aproape 200 de milioane de utilizatori in toata lumea. Incepand de saptamana aceasta, toate fisierele trimise sau primite prin e-mail de utilizatorii serviciului vor fi scanate prin tehnologia Trend Micro, au declarat oficiali ai companiei Microsoft citati de presa internationala.
Acelasi tip de tehnologie fusese oferita anterior de McAfee, iar motivul schimbarii nu a fost precizat de oficialii Microsoft. Singurul comentariu a fost facut de Martin Hoffman, directorul executiv al companiei Ninemsn, care opereaza serviciul Hotmail in Australia, si care a spus ca Hotmail va oferi utilizatorilor sai "o experienta online mai sigura" folosind produsele Trend Micro, pentru ca acestea asigura "o protectie antivirus mai in detaliu".
"Suntem incantati sa extindem utilizarea tehnologiei noastre catre alte cateva milioane de oameni", a spus Steve Chang, presedintele si fondatorul Trend Micro, citat de CNet.com. Oficialii McAfee nu au dorit sa faca nici un comentariu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO