Business Hi-Tech

Grupul german Delivery Hero, liderul pieţei de comenzi online de mâncare, intră în acţionariatul platformelor locale Quicky.ro şi Oliviera.ro

Vladimir Davchev,  fondatorul HelloHungry.com

În România, am crescut mai mult de 70% în ultimele luni, după achiziţionarea platformelor locale. Datorită potenţialului de piaţă uriaş, estimăm o continuare a creşterii nu numai în comenzile alimentare de retail online şi mobile, dar, de asemenea, pe segmentul corporativ.

Vladimir Davchev, fondatorul HelloHungry.com În România, am crescut mai mult de 70% în ultimele luni, după achiziţionarea platformelor locale. Datorită potenţialului de piaţă uriaş, estimăm o continuare a creşterii nu numai în comenzile alimentare de retail online şi mobile, dar, de asemenea, pe segmentul corporativ.

Autor: Ioana Nita

19.05.2015, 00:08 406

În primul trimestru al anului comenzile înregistrate pe cele două platforme pe plan local au crescut cu 40%. Quicky.ro şi Oliviera.ro au contracte cu peste 200 de restaurante, în principal din Bucureşti.

HelloHungry, platforma bulgărească pentru comenzi online de mâncare prezentă în România prin intermediul Quicky.ro şi Oliviera.ro, va accelera investiţiile pentru a-şi asigura poziţia de lider pe plan local, după ce în acţionariatul companiei a intrat indirect Delivery Hero – cel mai mare jucător de pe piaţa germană de profil.

„Vom continua să investim în tehnologie şi în marketing pentru a creşte vânzările şi pentru a ne asigura poziţia de lider în România“, a declarat pentru ZF Vladimir Davchev, fondatorul HelloHungry.com, companie care înglobează acum sub umbrela sa brandul din Bulgaria - BG Menu, şi brandurile locale Quicky.ro şi aplicaţia mobilă Oliviera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO