Grupul german Delivery Hero, liderul pieţei de comenzi online de mâncare, intră în acţionariatul platformelor locale Quicky.ro şi Oliviera.ro

Autor: Ioana Nita 19.05.2015

În primul trimestru al anului comenzile înregistrate pe cele două platforme pe plan local au crescut cu 40%. Quicky.ro şi Oliviera.ro au contracte cu peste 200 de restaurante, în principal din Bucureşti.

HelloHungry, platforma bulgărească pentru comenzi online de mâncare prezentă în România prin intermediul Quicky.ro şi Oliviera.ro, va accelera investiţiile pentru a-şi asigura poziţia de lider pe plan local, după ce în acţionariatul companiei a intrat indirect Delivery Hero – cel mai mare jucător de pe piaţa germană de profil.

„Vom continua să investim în tehnologie şi în marketing pentru a creşte vânzările şi pentru a ne asigura poziţia de lider în România“, a declarat pentru ZF Vladimir Davchev, fondatorul HelloHungry.com, companie care înglobează acum sub umbrela sa brandul din Bulgaria - BG Menu, şi brandurile locale Quicky.ro şi aplicaţia mobilă Oliviera.