Business Hi-Tech

Grecii de la Softone, cu operaţiuni în România, îl numesc pe Radu Opriş în funcţia de group general manager international, şi vizează consolidarea prezenţei grupului în România, Bulgaria şi regiunea Europei de Sud-Est. Înainte de a se alătura grupului Softone, Radu Opriş a deţinut poziţia de director general în cadrul HP Enterprise România

Radu Opriş

Radu Opriş

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.02.2024, 12:45 73

Grupul Softone, lider în furnizarea de soluţii business software din Grecia şi Europa de Sud-Est, prezent pe piaţa locală prin intermediul subsidiarei SoftOne România, îl numeşte pe Radu Opriş în funcţia de Group General Manager International, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Prin numirea lui Radu Opriş în noua funcţie grupului SOFTONE vizează consolidarea prezenţei în România, Bulgaria şi regiunea Europei de Sud-Est.

„În noul rol, Radu Opriş va lucra îndeaproape cu Country General Managerii, Alexandra Lucescu (România) şi Rado Vangelov (Bulgaria) pentru a executa şi accelera îndeplinirea planurilor şi a obiectivelor strategice pentru pieţele din România şi Bulgaria. În plus, va explora şi va identifica noi oportunităţi de expansiune în Europa de Sud-Est.”

Radu Opriş deţine o experienţă unică de leadership, lucrând anterior în industriile de IT, telecomunicaţii şi business software din Europa de Sud-Est, potrivit sursei citate anterior. Înainte de a se alătura grupului Softone, acesta a deţinut poziţia de Director General în cadrul HP Enterprise România. Anterior, a avut poziţii executive pentru organizaţii precum Microsoft şi Motorola. De-a lungul carierei, Radu Opriş a reuşit în mod constant să susţină cu succes expansiunea companiilor în pieţe şi industrii neexploatate, să asigure dezvoltarea unor reţele de parteneri puternice şi să creeze echipe de management valoroase prin intermediul unor iniţiative strategice de recrutare.  

„Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Radu Opriş în echipa noastră de management. Experienţa sa vastă, precum şi înţelegerea lui profundă a pieţelor regionale vor juca un rol esenţial în realizarea planurilor noastre strategice pentru Europa de Sud-Est, având ca obiectiv poziţionarea grupului Softone ca lider în dezvoltarea soluţiilor business software în România, Bulgaria, dar şi în regiunea Europei de Sud-Est”, a spus Panos Martinis, CEO al grupului Softone.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO