Business Hi-Tech

Gecad Net aduce pe piata romaneasca aplicatiile antivirus Kaspersky

02.02.2005, 00:00 22

GeCAD Net, divizia specializata in securitate informatica a grupului IT GeCAD, a devenit distribuitor pe piata locala al produselor specializate Kaspersky Labs.
Aplicatiile se adreseaza atat utilizatorilor individuali, cat si companiilor, fie ele mici sau medii, sau corporatii multinationale. Fondata in 1997, Kaspersky Labs a devenit rapid un nume cunoscut pe piata mondiala a aplicatiilor de securitate informatica. Compania este recunoscuta pentru experienta sa in oferirea de protectie impotriva tuturor amenintarilor electronice: virusi, hackeri, spam, etc.
Romanii primesc in medie cinci mesaje email virusate pe zi, iar studiile arata ca firmele romanesti isi dau tot mai mult seama ca o politica de protejare eficienta a retelelor informatice le scuteste de multe neplaceri ulterioare, crescand totodata productivitatea angajatilor.
Tocmai de aceea, Gecad Net si-a propus sa aduca gama completa de produse Kaspersky atat pentru protejarea PC-urilor, laptop-urilor si serverelor cat si PDA-urilor si retelelor. Kaspersky Labs ofera solutii pentru platformele Windows, Linux, Novell si protejeaza toate sistemele de e-mail curente.
Gecad Net va oferi pentru clientii romani servicii complete de implementare si mentenanta pentru produsele Kaspersky Labs, precum si consultanta specifica pentru adaptarea acestora la necesitatile fiecarei organizatii in parte si asigurarea unei protectii sporite a retelelor interne ale companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO