Business Hi-Tech

Foodpanda.ro s-a extins în Braşov şi Constanţa

Foodpanda.ro s-a extins în Braşov şi Constanţa

Autor: Ioana Nita

17.07.2014, 00:00 728
Platforma online pentru livrări de mâncare la domiciliu foodpanda, susţinută de incubatorul german Rocket Internet, este disponibilă în două noi oraşe - Constanţa şi Braşov, lansările făcând parte din strategia grupului de a-şi extinde acoperirea geografică în oraşele mari din ţară, cu peste 100.000 de locuitori. Astfel, locuitorii oraşelor Constanţa şi Braşov vor putea comanda acum mâncare online la domiciliu de la 13 restaurante locale, urmând ca până la finalul anului numărul acestora să crească la peste 40 în fiecare dintre cele două oraşe.
 
„În ambele oraşe abia ne-am lansat, negociem pe ultima sută de metri cu toate restaurantele recunoscute pentru mâncărurile din meniu”, a spus Dan Macarie, country manager pentru foodpanda România. Foodpanda a fost lansată în Bucureşti în septembrie anul trecut, iar anul acesta a intrat şi pe pieţele din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. În prezent, în portofoliul foodpanda sunt peste 200 de restaurante din 6 oraşe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO