Business Hi-Tech

Flip.ro a vândut produse în valoare de 2,5 milioane de euro în primele 3 zile de Black Friday

Flip.ro a vândut produse în valoare de 2,5 milioane de...

Autor: Bogdan Alecu

12.11.2023, 20:24 155

Start-up-ul local Flip, parte din grupul eMAG, care a dezvoltat o platformă de vânzare-cumpărare pentru smartphone-uri şi tablete recondiţionate, a vândut produse în valoare de peste 2,5 milioane de euro în primele 3 zile de Black Friday, dintre care de peste 1 milion de euro în prima zi.

Dintre cele peste 14.000 de produse pregătite de Flip.ro pentru Black Friday anul acesta cu reduceri de până la 800 de lei, stocurile s-au epuizat rapid pentru modele precum iPhone 13 512GB, iPhone 13 Pro Max 1TB, iPhone 14 Pro 512GB, iPhone XS Max 64GB.

Campania de Black Friday de anul acesta a început pe 9 noiembrie, iar în primele 3 minute au fost plasate peste 200 de comenzi.

„Peste 100.000 de useri au fost interesaţi de ofertele Flip.ro de Black Friday în prima zi - din experienţa anului trecut, când o parte din ofertele disponibile s-au epuizat în numai 2 minute, ne-am dat seama că românii au un apetit în creştere pentru telefoanele recondiţionate şi au încredere în produsele şi serviciile noastre. În plus, 1 din 3 clienţi care a cumpărat de pe Flip.ro în primele ore ale campaniei de Black Friday este din rândul consumatorilor vechi, iar această loialitate nu poate decât să ne bucure”, a declarat George Moroianu, unul dintre fondatorii companiei. „Pentru cumpărăturile de Black Friday de pe Flip.ro, 1 din 3 clienţi a ales plata în rate”. Marketplace-ul Flip.ro a fost înfiinţat la finalul anului 2019, de Alin Luca, Alex Burghelia şi George Moroianu.

Peste 250.000 de persoane au ajuns pe Flip.ro pentru a căuta un dispozitiv recondiţionat de Black Friday, iar 29% dintre comenzi au fost plasate de consumatori care deja sunt clienţi Flip.ro. Acest număr reprezintă o creştere cu peste 10 puncte procentuale faţă de 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO