Business Hi-Tech

Facebook începe să-şi piardă luciul

Facebook începe să-şi piardă luciul

Autor: Adrian Voicu

13.06.2011, 11:05 3111

Numărul de utilizatori ai site-ului de socializare Facebook ascăzut în luna mai în ţări precum SUA, Marea Britanie, Canada,Norvegia şi Rusia, conform unor date citate de The Guardian.

Astfel creşterea site-ului a încetinit pentru a doua lunăconsecutiv, chiar dacă numărul utilizatorilor se apropie de 700 demilioane la nivel global.

În SUA site-ul a pierdut aproape 6 milioane de utilizatori, dela 155,2 milioane la începutul lunii mai, conform datelor aplicaţiade reclame a site-ului de socializare.

Numărul utilizatorilor din Canada a scăzut cu 1,52 de milioanela 16,6 milioane, în timp ce în Marea Britanie, Norvegia şi Rusiaşi-au văzut numărul de utilizatori scăzând cu peste 100.000fiecare.

La nivel global, în luna mai numărul utilizatorilor a urcat cuîncă 11,8 milioane, un ritm în scădere după ce în aprilie numărulutilizatorilor noi s-a ridicat la 13,9 milioane. În ultimul anmedia de noi utilizatori era de 20 de milioane, numărul total alutilizatorilor ajungând până la 687 de milioane de utilizatori"activi lunari" - utilizatori care s-au logat cel puţin o dată pelună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO