Business Hi-Tech

Facebook a ajuns la 700 de milioane de utilizatori

Facebook a ajuns la 700 de milioane de utilizatori. India şi Brazilia sunt motoarele de creştere
01.06.2011, 14:52 332

Ultimele statistici ale celei mai mari reţele de socializareFacebook indică o creştere continuă a numărului de utilizatori la700 de milioane, datorată în special ţărilor precum Brazilia şiIndia, informează site-ul digitaltrends.com.

Potrivit analiştilor site-ului de statistică SocialBakers ţărileprecum Brazilia, Filipine, Indonezia, Mexic şi Argentina suntresponsabile pentru multiplicarea utilizatorilor Facebook. În plus,149 de milioane de oameni sau aproape jumătate din populaţiaStatelor Unite folosesc reţeaua de socializare.

Indonezia este pe locul doi cu 37 de milioane de utilizatori darţările care au înregistrat cea mai semnificantă creştere în lunamai sunt Brazilia şi Egipt cu 11%.

Împreună cu cei 700 de milioane de utilizatori, site-ul va oferiîn această vară o capacitate de stocare a pozelor până la 100 demld. de unităţi. În plus, potrivit aceleaşi statistici 6 mld. depoze sunt stocate lunar, majoritatea aparţinând femeilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO