Business Hi-Tech

eMag a început să vândă şi frigidere şi maşini de spălat

23.08.2010, 23:53 155

eMag, cel mai mare retailer de IT&C de pe piaţa locală, aînceput să vândă din această săptămână doar la telefon sau prininternet şi electrocasnice de mari dimensiuni precum congelatoare,frigidere sau maşini de spălat, cu scopul de a obţine anul viitor5% dintr-o piaţă estimată de companie la 300 mil. euro.

În primăvară compania a început să vândă aparate electrocasnicemici.
Noile produse vor fi disponibile numai online sau telefonic şi nuvor fi prezentate în showroomurile eMAG - care sunt în generalamenajate în spaţii de mici dimensiuni, a declarat pentru ZF RaduApostolescu, director de marketing al companiei. Printre brandurilecomercializate se numără Arctic, Ariston, Beko, Candy, Electrolux,Indesit, LG, Liebherr, Panasonic, Samsung, Whirlpool sau Zanussi,potrivit reprezentanţilor companiei. Apostolescu a adăugat căprodusele sunt stocate în depozitul central al eMAG, care a fostextins cu 1.000 de metri pătraţi, în urma introducerii acesteicategorii de produse.
"În funcţie de necesităţi putem extinde uşor depozitul, dar mizămpe o rotaţie mult mai rapidă a stocului care să optimizeze şisuprafaţa necesară", a declarat Apostolescu. Produsele sunt livratede companiile Fan Courier, Nemo Express şi DPD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO