eMag a început să vândă şi frigidere şi maşini de spălat

Autor: Magraon Andreea 23.08.2010

eMag, cel mai mare retailer de IT&C de pe piaţa locală, a început să vândă din această săptămână doar la telefon sau prin internet şi electrocasnice de mari dimensiuni precum congelatoare, frigidere sau maşini de spălat, cu scopul de a obţine anul viitor 5% dintr-o piaţă estimată de companie la 300 mil. euro.

În primăvară compania a început să vândă aparate electrocasnice mici.
Noile produse vor fi disponibile numai online sau telefonic şi nu vor fi prezentate în showroomurile eMAG - care sunt în general amenajate în spaţii de mici dimensiuni, a declarat pentru ZF Radu Apostolescu, director de marketing al companiei. Printre brandurile comercializate se numără Arctic, Ariston, Beko, Candy, Electrolux, Indesit, LG, Liebherr, Panasonic, Samsung, Whirlpool sau Zanussi, potrivit reprezentanţilor companiei. Apostolescu a adăugat că produsele sunt stocate în depozitul central al eMAG, care a fost extins cu 1.000 de metri pătraţi, în urma introducerii acestei categorii de produse.
"În funcţie de necesităţi putem extinde uşor depozitul, dar mizăm pe o rotaţie mult mai rapidă a stocului care să optimizeze şi suprafaţa necesară", a declarat Apostolescu. Produsele sunt livrate de companiile Fan Courier, Nemo Express şi DPD.