Business Hi-Tech

Edward Petrescu, fondator al Axes Software: 2020 a fost un an de stagnare a proiectelor, dar 2021 a fost un an de creştere, cu multe contracte noi. Pregătim extinderea la nivel european, dar şi pe pieţe din alte continente. Compania Axes Software a deschis recent o sucursală în Dubai

Edward Petrescu, fondator al Axes Software: Am început tatonarea pieţelor externe prin clienţii din România care au sucursale în afara ţării sau prin multinaţionale care au dezvoltat proiecte în România.

Edward Petrescu, fondator al Axes Software: Am început tatonarea pieţelor externe prin clienţii din România care au sucursale în afara ţării sau prin multinaţionale care au dezvoltat proiecte în România.

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.04.2022, 11:00 358

♦ „Am încheiat parteneriate cu firme specializate pe diferite domenii IT, companii prin care să ne promovăm soluţiile pe diferite pieţe”

Axes Software, companie românească înfiinţată în 2005 care dezvoltă şi imple­mentează soluţii IT de­dicate domeniului logistic, în cadrul căreia lucrează peste 50 de specialişti IT, are în plan extinderea pe noi pieţe şi dezvoltarea portofoliului de clienţi prin atragerea unor jucători internaţionali, în următorii doi ani. Compania a deschis recent o sucursală în Dubai.

„Am planificat extinderea la nivel internaţional, atât pe piaţa europeană dar şi pe pieţe din alte continente. Anul 2022 este un an al setupului pentru ca în 2023 să avem şi primii clienţi externi. Am făcut deja parteneriate cu firme specializate pe diferite domenii IT, companii prin care să ne promovăm soluţiile pe diferite pieţe. Am început tatonarea pieţelor externe prin clienţii din România care au sucursale şi în afara ţării sau prin companii multinaţionale care au dezvoltat proiecte în România şi doresc să le promoveze şi la alte sucursale”, a spus pentru ZF Edward Petrescu, fondator al Axes Software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO