Business Hi-Tech

Directorii generali ai Google şi IBM România vin la ZF Digital ’12

Directorii generali ai Google şi IBM România vin la ZF Digital ’12

Autor: Adrian Seceleanu

20.09.2012, 00:04 478

Dan Bulucea, directorul general al Google România şi Bogdan Balaci, directorul general al IBM România vor participa la ZF Digital '12, un eveniment organizat de ZIARUL FINANCIAR pe 16 şi 17 octombrie, în cadrul căruia antreprenori şi manageri ai unora dintre cele mai mari companii din IT&C şi online locale vor discuta despre cum vor evolua în următorii ani industriile pe care le reprezintă şi viitorul economiei digitale.

Ce impact are explozia sistemului de operare Google Android pe piaţa de căutare pe internet din România? Ce aplicaţii folosesc cel mai mult românii pe tabletele şi telefoanele cu soft de la Google? Acestea sunt doar două dintre temele ce vor fi abordate în cadrul discuţiei cu Dan Bulucea.

Cât de competitivă mai este România în competiţia globală pentru deschiderea de centre de servicii şi de cercetare & dezvoltare? Cât de mult sunt dispuse marile companii din România să investească în cele mai noi echipamente şi servicii? Cât de mare va fi piaţa de soft şi servicii din România în acest an şi care sunt direcţiile strategice urmate de IBM? Sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate în discuţia cu Bogdan Balaci, directorul general al IBM România.

Invitatul special al ZF Digital '12 este Tim Stevens, redactor-şef al revistei online de tehnologie Enagdget.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO