Business Hi-Tech

Cum poţi să vezi dacă cineva ţi-a citit e-mailul pe care i l-ai trimis sau a accesat link-urile inserate

 Cum poţi să vezi dacă cineva ţi-a citit e-mailul pe care i l-ai trimis sau a accesat link-urile inserate

Autor: Radu Racu

06.12.2012, 14:37 14790

O aplicaţie informatică permite utilizatorilor să urmărească traseul unui mesaj e-mail până la destinatar şi să observe interacţiunea acestuia cu conţinutul lui, scrie Business Insider.

Aplicaţia funcţionează într-un mod similar funcţiei de confirmare de primire de pe Outlook dar este disponibilă pentru orice serviciu de e-mail, inclusiv Yahoo şi Gmail.

Tout poate detecta când destinatarul unui e-mail a citit mesajul şi dacă a accesat eventualele linkuri inserate în e-mail. Totodată, aplicaţia poate programa expedierea unor mesaje în viitor.
Bloggerii de la Business Insider notează că Tout a devenit foarte popular printre angajaţii dependenţi de comunicarea prin e-mail, cum sunt specialiştii în relaţii publice sau agenţii de vânzări.
Preţul aplicaţiei porneşte de la 30 de dolari dar există şi o versiune de probă pentru care primele două săptămâni de utilizare sunt gratuite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO