Business Hi-Tech

Cristian Sălceanu, country manager al Bolt România: Avem deschise 20 de posturi pentru diviziile de software engineering, product & design, data science şi business operations. În cadrul Bolt România lucrează în prezent aproximativ 270 de persoane

Cristian Sălceanu, country manager al Bolt România: Dacă ar fi să facem o comparaţie cu perioada pre-pandemică, serviciile Bolt ride-hailing au crescut în România de patru ori.

Cristian Sălceanu, country manager al Bolt România: Dacă ar fi să facem o comparaţie cu perioada pre-pandemică, serviciile Bolt ride-hailing au crescut în România de patru ori.

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.08.2022, 12:00 353

Compania de origine estoniană Bolt, care oferă pe piaţa locală servicii de transport alternativ (ride-hailing), plus un serviciu de închiriere de trotinete electrice, dar şi o aplicaţie pentru comenzi de mâncare care include şi un mini-supermarket online (Bolt Market), caută să îşi mărească echipa la nivel naţional şi anunţă că are deschise 20 de posturi, a spus pentru ZF Cristian Sălceanu, country manager în cadrul Bolt România.

„În România, pentru diviziile de software engineering, product & design, data science şi business operations, sunt disponibile aproximativ 20 de posturi vacante. Cultura noastră ne-a ajutat să ieşim din contextul creat de pandemie într-o poziţie puternică, dar provocările nu se vor opri, iar echipa este concentrată să se pregătească şi să răspundă la noile provocări“, a spus Cristian Sălceanu.

El a adăugat că în cadrul Bolt România lucrează în prezent un număr de aproximativ 270 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO