Cristian Sălceanu, country manager al Bolt România: Avem deschise 20 de posturi pentru diviziile de software engineering, product & design, data science şi business operations. În cadrul Bolt România lucrează în prezent aproximativ 270 de persoane

Autor: Alexandra Cepăreanu 23.08.2022

Compania de origine estoniană Bolt, care oferă pe piaţa locală servicii de transport alternativ (ride-hailing), plus un serviciu de închiriere de trotinete electrice, dar şi o aplicaţie pentru comenzi de mâncare care include şi un mini-supermarket online (Bolt Market), caută să îşi mărească echipa la nivel naţional şi anunţă că are deschise 20 de posturi, a spus pentru ZF Cristian Sălceanu, country manager în cadrul Bolt România.

„În România, pentru diviziile de software engineering, product & design, data science şi business operations, sunt disponibile aproximativ 20 de posturi vacante. Cultura noastră ne-a ajutat să ieşim din contextul creat de pandemie într-o poziţie puternică, dar provocările nu se vor opri, iar echipa este concentrată să se pregătească şi să răspundă la noile provocări“, a spus Cristian Sălceanu.

El a adăugat că în cadrul Bolt România lucrează în prezent un număr de aproximativ 270 de angajaţi.