Business Hi-Tech

Cinci mii de români îşi caută joburi de pe telefonul mobil

Cinci mii de români îşi caută joburi de pe telefonul...

Autor: Corina Mirea

05.09.2013, 00:04 133
Circa 5.000 de români şi-au căutat zilnic un loc de muncă prin intermediul dispozitivelor mobile în luna august, de două ori mai mulţi decât în acceaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui studiu recent realizat de platforma de recrutare online BestJobs, care are în prezent 2,5 milioane de utilizatori şi peste 50.000 de companii angajatoare în portofoliu.
 

„Prin aplicaţiile pentru platforme mobile, BestJobs aliniază piaţa muncii din România la tendinţele occidentale. Interesul ridicat al românilor pentru aplicaţiile mobile se datorează mai ales creşterii ratei de penetrare a smartphone-urilor în ţara noastră“, spun reprezentanţii site-ului de recrutare. Iar acest lucru se vede şi în disponibi­litatea tot mai mare a românilor de a-şi căuta un loc de muncă prin utilizarea noi­lor tehnologii. Astfel că numărul celor care au descărcat aplicaţia BestJobs (disponibilă pentru platforme mobile cu sisteme de operare Android şi iOS) a crescut în ultimele patru luni cu 30.000, până la un total de 85.000 de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO