Business Hi-Tech

Cele mai bune telefoane din lume - Topul pe 2011

no title

Autor: inCont.ro

01.05.2011, 16:33 4798

Telefoanele mobile sunt din ce in ce mai performante, iartehnologiile avanseaza si topurile se pot schimba intr-o clipita.Insa, trebuie sa recunoastem ca produsele pe care le face Apple, deexemplu, isi au in mai toate topurile, indiferent de cine lerealizeaza, locul lor... de frunte! Stii cum arata topul celor maibune telefoane mobile din lume pentru 2011?

Pe locul 1 in cele mai multe dintre topuri se afla nimeni altuldecat noul iPhone 4. Cel mai probabil, domnia sa va ramane panacand va aparea noul iPhone 5, despre care multi cred ca va spargetoate topurile de pana acum.

Sunt mai multe zvonuri credibile pe aceasta tema.

Pe locul doi in topul de fata figureaza Motorola Atrix, iar pe trei- HTC Thunderbolt.

Situatia se schimba in cazul in care cnet.com face topul.

Cei de la techradar.ro au o alta parere in schimb, iar iPhone 4este d-abia pe locul 5 intr-un top al celor mai bune telefoanemobile din lume.

Pe locul patru se afla - HTC Desire, pe trei - HTC Desire S, pe doi- Sony Ericsson Xperia Arc, iar pe primul loc - Samsung Galaxy S2.Citiţi mai mult despre cele mai bune telefoane din lume pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO