Business Hi-Tech

Cătălin Şomfălean şi Cătălin Bordei, Innobyte: Sectorul e-commerce a atins un punct în care nu mai asistăm la creşteri spectaculoase în vânzări şi volume, ci la evoluţii mai mici, dar constante. Creşterea va fi de o singură cifră, nu vom mai avea avansuri de 20-30-50% ca anii trecuţi

Cătălin Şomfălean şi Cătălin Bordei, Innobyte:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.03.2024, 17:30 82

Innobyte a închis anul 2023 cu afaceri de 12,57 mil. lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent. În cadrul companiei lucrează o echipă de peste 40 de angajaţi şi colaboratori Compania se află în proces de recrutare şi vrea să depăşească 50 de angajaţi la finalul anului 2024 Innobyte şi-a crescut portofoliul de clienţi cu 10% pe parcursul anului 2023.

Creşterea comerţului online va fi ponderată şi se va situa la o singură cifră, au spus repre­zentanţii Innobyte, companie locală specializată în servicii şi soluţii dedicate sectorului de e-commerce, în cadrul unui eveniment cu presa, organizat online.

„Sectorul de e-commerce nu o să se mai vadă creşterile acelea din pandemie, adică de 20 - 30 - 50%, o să fie o creştere, dar o să fie o creştere ponderată, de o singură cifră. Adică în continuare vedem dezvoltarea sectorului, dar n-o să mai fie creşteri spectaculoase“, a spus Cătălin Şomfălean, CEO şi cofondator al Innobyte.

Cătălin Bordei, managing partner în cadrul companiei româneşti Innobyte, a adăugat că sectorul de e-commerce se află într-o nouă etapă atât la nivel naţio­nal, cât şi internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO