Business Hi-Tech

Cât te costă să fii primul care are iPhone 5 în România

Cât te costă să fii primul care are iPhone 5 în România

Autor: Claudiu Ilioiu

18.09.2012, 18:29 2691

Cel mai nou smartphone lansat de Apple pe 12 septembrie la San Francisco - iPhone 5, poate fi precomandat în România de la retailerii online de talie mică, Koyos.ro, Okazii.ro şi Marketonline.ro.

Clienţii koyos.ro pot înregistra o precomandă pentru noul smartphone lansat de Apple pentru 300 de lei, sumă care se scade din preţul iniţial al terminalului. Totodată clienţii care se răgândesc după ce plătesc avansul au posibilitatea de a folosi vocherul în cadrul magazinului.

► Unul dintre cele mai comune motive ale stricării unui iPhone

iPhone 5 este disponibil pentru vânzare şi în magazinul online marketonline.ro la un preţ de 3.949,99 lei, iar pe okazii.ro, persoanele interesate au posibilitatea să achiziţioneze iPhone 5 la preţuri începând de la 900 de euro cu livrarea în data de 21 septembrie.

Operatorii telecom din România nu au anunţat încă oficial noul smartphone de la Apple.

Potrivit Bloomberg precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depăşit două milioane de unităţi într-o singură zi, fiind de peste două ori mai mari faţă de recordul anterior stabilit de iPhone 4S.

Smartphone-ul iPhone este cel mai bine vândut produs al Apple, generând circa două treimi din profitul companiei. Intrarea Apple pe piaţa smartphone în 2007 a adus vânzări de 244 milioane de aparate iPhone şi a contribuit ca Apple să devină cea mai valoroasă companie din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO