Business Hi-Tech

Cât costă înainte de Black Friday cele mai importante gadgeturi ale anului pe magazinele online din România

1. iPhone 5S.  iPhone 5S utilizează noul processor A7, cu o viteză de două ori mai mare decât predecesorul A6. Telefonul incorporează tehnologia de scanare a amprentelor, introdusă în butonul “Home”, şi cameră iSight.

Gadgeturile apărute anul acesta, alese pentru comparaţia de preţuri:

Autor: Ştefan Stan

21.11.2013, 14:58 1395

Cele mai importante gadgeturi ale anului sunt disponibile în magazinele online din România înainte de Black Friday cu preţuri care variază între 1.359 de lei şi 5.500 de lei, însă diferenţele practicate de unii retaileri pot ajunge până la câteva sute de lei la anumite produse, arată o analiză a Ziarului Financiar pe baza informaţiilor afişate pe site-urile de profil.

Cea mai mică diferenţă de preţ între cele cinci mari magazine online monitorizate în analiză se înregistrează la cel mai recent telefon Google, LG Nexus 5, de mai puţin de un ban. 

Pe de altă parte, cea mai mare diferenţă de preţ este la Nokia Lumia 1020, unde între cel mai mare şi cel mai mic preţ este o diferenţă de 441 de lei.

Cel mai aşteptat produs de anul acesta, iPhone 5s, se găseşte cel mai ieftin la cel.ro, în schimb rivalul Samsung S4, unul din cele mai vândute smartphone-uri, este cel mai ieftin la pcgarage.ro.

                                             

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO