Business Hi-Tech

Aquila, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie a bunurilor de larg consum, va livra o soluţie logistică de pregătire a comenzilor pentru 1.500 de locaţii ale Hama România, distribuitor de accesorii IT şi Comunicaţii

Aquila, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de...

Autor: Roxana Rosu

20.04.2023, 12:09 1111

Aquila Part Prod (simbol bursier AQ), cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie a bunurilor de larg consum, a încheiat un parteneriat cu Hama, lider european in accesorii IT si Comunicaţii, prin care va dezvolta o soluţie logistică de pregătire a comenzilor pentru 1.500 de locaţii ale Hama România.

Soluţia este disponibila deja in depozitele Aquila.

Parte a modelului logistic, AQUILA va investi în dezvoltarea unei componente noi de digitalizare şi automatizare, care va permite extinderea serviciilor in următorii ani.

„AQUILA urmareste excelenta operationala prin eficienta si sustenabilitate, iar  parteneriatul cu Hama se pliaza pe obiectivele asumate si totodata contribuie la dezvoltarea portofoliului de clienti prin extinderea operatiunilor logistice disponibile. Gradul ridicat de digitalizare al serviciilor de logistica a contat cel mai mult in incheierea parteneriatului. Noul model logistic dezvoltat va contribui pe termen lung la eficientizarea lantului de aprovizionare pentru parteneri si va crea noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor pentru AQUILA.”, a declarat Razvan Bagherea, Director Organizare si Resurse Umane, AQUILA.

Colaborarea se va derula în locaţia societăţii din Dragomireşti Vale, in cadrul unui depozit de peste 8.000 de locatii de paleti si va include peste 4.000 de unităţi de stocare. Totodata, prin instalarea unui sistem de monitorizare video va fi crescută siguranţa în ceea ce priveste securitatea mărfurilor.

Cele două companii vor pune în aplicare in cadrul colaborarii solutii pentru a reduce impactul ambalajelor de carton.

„Parteneriatul cu AQUILA a venit in momentul in care valorile ambelor companii au coincis intr-o directie de continua dezvoltare si o preocupare permanenta de a raspunde solicitarilor partenerilor nostri, de a oferi cele mai performante servicii de distributie si logistica. Suntem convinsi ca aceasta colaborare va fi una de lunga durata, cu beneficii multiple de ambele parti”, a spus Dana Nastase, Director General Hama Romania.

Hama, cel mai mare brand german de accesorii, cu activitate în Romania din 2008, are un portofoliul de peste 18.000 de produse si peste 2.500 de angajati la nivel mondial, dintre care 1.500 la sediul sau central din Monheim.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO