Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Videoshop

Aplicaţia săptămânii: Videoshop

Autor: Dorian Prodan

18.01.2015, 15:18 174

Majoritatea capturilor video făcute cu telefonul mobil sunt sortite să ajungă imediat pe YouTube, Facebook sau alte servicii de partajare video, utilizatorii neapelând prea des la editarea acestora. În cazul în care aveţi însă nevoie să lipiţi două secvenţe video, să aplicaţi un filtru de procesare sau un watermark text, să inseraţi o coloană sonoră sau să modificaţi parametrii de imagine, Videoshop este o aplicaţie iOS mică, ieftină şi puternică pe care vă puteţi baza.  

Mai puţin complexă decât pretenţioasa soluţie de editare şi montaj Pinnacle Video Studio, aplicaţia Videoshop este însă mai puternică decât faimosul Apple iMovie şi nici nu ocupă un spaţiu atât de mare din memoria internă. Actualizată de curând, interfaţa grafică a preluat mediul plat lansat odată cu iOS 7 şi, chiar dacă nu toate elementele sale sunt suficient de ergonomice, aceasta se achită într-un final suficient de bine de sarcini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO